A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Google Reader újítások

kedd, 2008. május 6. 04:06 Címkék: google blog vélemény teszt kép közélet szakma

Amíg Magyarországon a többség az igazak álmát alussza, de már Kaliforniában is mindenki hazafelé igyekszik a melóból, beköltözött néhány hasznos újdonság a Google Readerbe.

Google Reader style named Sea

A Share jelöléssel eddig is elláthattuk a számunkra érdekesnek talált írásokat, ezek így megjelentek a publikus gyűjteményünkben. Mától három stílusba varázsolhatjuk a kirakatunkat: fagyizós lányok, ninják, vagy éppen a tengeri élővilág köszönhet vissza róla.

Google Reader style named Ice Cream

A megosztott posztokhoz ezentúl kommentárt is fűzhetünk: kiderül, hogy a Speed Racer trailerét viccből, szánalomból, gúnyból vagy éppen teljesen komolyan gondolva mutattuk meg barátainknak. Sőt, már nem csak a Google Readerből oszthatjuk meg a talált érdekességeket, hanem bárhonnan az internetről! Első, nem túl kreatív próbám a YouTube-ra vezetett, ahol egyetlen kattintásra egy szupercuki majmot találtam és jelöltem be. Jaigen, önmagában is írhatunk jegyzetet, nem kell valamihez hozzáfűzni.

Google Reader style named Ninjas

A leírtak kipróbálva; és az eddig, de a továbbiakban is vezetett kedvenc postjaim megtekinthetők jobb oldalt a Friss olvasnivaló szakaszban, vagy közvetlenül a Jano's shared items oldalon, melynek egyszerűsített címe a janolabs.tx.hu/bestofblogs/, de elérhető a Jano Labs főoldalról is.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr67456011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: the safe cig 2017.10.11. 10:03:19

Köszönöm a barátaimnak, ismerőseimnek, hogy vannak és, hogy olyanok, amilyenek! - L. Alex mondom a magamét

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonzotomi · http://postit.blog.hu 2008.05.20. 16:23:31

az a gond ezzel a share with note feature-el, hogy sokszor megvágja a tartalmat. remélem csak valami ideiglenes bug, azért csak google-ról van szó! :)

amúgy én a nindzsásat választottam ;)

Jano Labs · http://janolabs.blog.hu/ 2008.05.20. 19:57:32

Én nem szeretem használni, mert nem kapja meg a sárga shared jelölést, és így nem tudom később, hogy vajon megosztottam-e...

süti beállítások módosítása