A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Ki a képen látható MacWorld látogató?

hétfő, 2008. január 21. 10:16 Címkék: blog apple kép közélet szakma

Pénteken megnéztem a teljes, másfél órás Steve Jobs előadást (ezt te is megteheted), és tetszett! Elképesztő, milyen lelkesedéssel beszél Jobs a technológiáról! Erről az Intel alapításában jelentős szerepet játszó, a cég 1997 és 2005 közötti vezetője, a magyar származású Andy Grove az alábbiakat mondta:

Technology happens, it's not good, it's not bad. Is steel good or bad?
(A technológia adódik, ez nem rossz, nem jó. Az acél, az jó vagy rossz?)

Andy Grove. Fotó: Michael Prince Photography. Forrás: intel.comRóla éppen most olvastam a Forbes magazinban (amerikai gazdasági lap, ők állítják össze minden évben a világ leggazdagabb embereinek listáját), egy (7 nap múlva írt?) cikkben, hogy Parkinson-kórral küzd, és a betegség gyógymódját kutató alapítványnak adományoz. Reméljük a legjobbakat.

Visszatérve az eredeti témához: színpadra lépett még Paul Otellini, az Intel, valamint Jim Gianopilos, a Fox vezérigazgatója. A processzorgyártó elnöke bemutatta az Apple-vel közösen, az eredeti méret 60%-ra zsugorított, 1,6 és 1,8 GHz-es Core 2 Duo mobilprocesszorokat. Gianopilos úr meg olyasmit mondott, hogy az új Family Guy film esetében elsőként tesznek a korongra egy tömörített verziót, melyet szabadon pakolhat az ember az iPodjára?! Kimaradt a híradásokból, hogy a Time Capsule vezeték nélküli adatközpont szerverekben használatos merevlemezeket pörget, így a megbízhatósággal nem lehet gond... Megfigyelhető volt egyébként, hogy a bejelentéseket ováció és taps fogadta, az iPod Touch frissítés 20 dollárért való értékesítés hírére viszont senki sem ünnepelt... Ha az iPhonehoz ingyen jár, akkor a kistestvérnek (mostohatestvérnek?) miért kell fizetnie?!

Jano Labs blog: operációs rendszerek megoszlása a látogatók arányában

Még az előző poszthoz szántam az alábbi statisztikát, miszerint a Mac OS X-et használó látogatók aránya fokozatosan növekedett, de a mostani téma hatására hirtelen megugrott, pedig nem láttam, hogy kifejezetten Maces oldalról linkeltek volna.

És akkor jöjjön a poszt címében felvetett kérdés: ki az a képen látható egyén, aki a Steve Jobs előadását az első sorok egyikéből nézte?

Ki látható a képen?

Ő bizony Sergey Brin, a Google társalapítója, ha nem tévedek.
Márpedig a Google Mobile standon is feltűnt, úgyhogy elég biztos vagyok a dolgomban...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr48302874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása