A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Hát erről lemaradtam... De csúnyán!

szerda, 2007. június 27. 23:49 Címkék: vélemény a blog

Adva van Magyarország legnagyobb blogversenye, a Goldenblog, idei nevén Goldenblokk. Oldalam indulásakor szét is néztem a neten, hogy nagyjából mikor rendezik meg, de semmi hír nem volt róla. Csupa tavalyi eredmény, dátum, helyezés, de semmi friss. Ma szúrtam ki a blog.hu címlapon a hirdetési bannerüket, gyorsan rá is kattaintottam, erre mit látok az oldal közepén: múlt hét pénteken lejárt a nevezési határidő. Hát, ennyit erről.

Pedig nagyon érdekelt volna a dolog, kíváncsi lettem volna az elért helyezésre. Látom, indult a Sorozatjunkie is, ahol tavaly foglalkoztak is a versennyel. Mármint írtak róla az oldalon. Reméltem, az idén is felhívják figyelmünket. De nem tették. Gondolom majd teszik a kampányidőszakban. Egyébként a HWSW sem foglalkozott a Goldenblokkal.

Nem mélyedtem bele nagyon a részvételi szabályzatba a blogversennyel kapcsolatba, de a néhány elcsípett mondatból az tűnt ki, hogy ajánlani kellett a blogokat a megmérettetésre, ami számomra azt takarja, hogy ezt bárki megtehette volna, nem csak a tulajdonos. De engem senki sem ajánlott. Szóval, ennyire gyenge lett volna a promóció?

Na, mindegy. Az augusztusi Klipszemlére viszont benevezem a Doktor House animációm, a nagy sikerre való tekintettel. Hátha elindulhat valami alternatív kategóriában...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr78107434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lcckdavid 2007.06.28. 12:26:16

üdv
kurva nagy off lesz előre mondom :D
most indítottam egy blogot, elég minimalistára tervezem a kinézetét, és a fejléc lecserélésében szeretném a segítséged kérni (mármint nem a head-ot, hanem amin a blog neve van).
photoshopban megcsinálnám, csak be kéne illeszteni, de css-hez közöm nincs.
Ha vállalnád lécc dobj egy mailt: Lcckdavid@holop.hu-ra
üdv
lcckdavid

süti beállítások módosítása