A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

iWiW mobil - az újabb teszt

szombat, 2007. június 9. 20:27 Címkék: iwiw vélemény teszt pda szakma

Ideszóltak, és blogjukon is közzétették még szerdán az iWiWes srácok a mobilverzió hibajavításának hírét. Azt írják, hogy az általam is tapasztalt hibákat kijavították - most már mindennek működnie kell. Ha ennyire biztosak a dolgukban, hát nem voltam rest, és a Medián Webaudit monitoring rendszerében utánanéztem, mikor van a szájt legnagyobb forgalma (lásd mellékelt grafikonon), és eszerint időzítettem a tesztet 21 órára.

Ugyan ez pont egybeesett az eheti különleges Doktor House rész időpontjával, de a reklámszünet alatt kipróbáltam mobil eszközeimmel az iWiWet. Jelentem, csúcsidőben is állta a sarat, eltekintve néhány újrafrissítéstől, zökkenőmentesen ment minden. A fehér képeknek örökre búcsút mondhatunk. A Nokia 6230-as sem akarta már letölteni a JavaScript fájlokat, hanem megjelenített mindent. Igaz, eléggé szétesett az oldal szerkezete, rengeteget kellett görgetni, elcsúsztak a szövegek - de egy 128×128 képpont felbontású, elsődlegesen WAP tartalmak megjelenítésére tervezett kijelzőről és böngészőről van szó, így ez teljesen normális.

Az egyetlen funkció, amivel még hibák vannak, az a keresés. Egyelőre rejtély miért, de a Robi becenévre való keresés hibaüzenettel leáll. Első gondolatom az volt, hogy a túl sok találat miatt lehet, de a Szabó vezetéknévre keresés 50575 találatot mutatott. Később a normál felületen ellenőriztem, 5238 Robi becenevű ember van a rendszerben, így valami más oka lehet a keresés meghiúsulásának.

További fejlesztések eredményeképp még az összetett keresés hozzávételét látnám szívesen, valamint a keresztnevek rövidítésének elvetését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr8795779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása