A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Welcome to Switzerland! - Lost 4. évad eleje

péntek, 2008. február 8. 17:51 Címkék: blog vélemény tv sorozat kép lost

Welcome to Switzerland!

Persze semmi köze az egésznek Svájchoz... Szóval itt ez a 2. rész, elhűlve meredtem a képernyőre 42 hosszú percen keresztül: ez bizony bitang jó rész volt! Bizonyosodni látszik az elméletem, hogy itt valami nagy Dharma-összeesküvés folyt, ők választották ki és hozták az embereket a szigetre, és valahogy a tudatukba táplálhatták, hogy valami repülőszerencsétlenség túlélői. Vagy nem. De mit keres egy Dharmás jegesmedve Tunéziában?

Dharma logó az ősi Tunéziai jegesmedve nyakörvén

Aztán itt van még a szokásos heti számadagunk, a helikopter lajstromjele N842M. Megismertünk 4 új karaktert, és van még mit mesélni róluk bőven... Nem találok szavakat... Búcsúzóul néhány kép az előző részből: észrevette ezekat mindenki?


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr4331427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rlaci · http://techline.blog.hu 2008.02.20. 14:23:07

Érdekes elméleteid vannak... Agymosták őket, és néhányukat meg is sebesítettek, hogy azt higyéjék, lezuhantak, ja és a repülőgépet is összetörték ugyanezért... :) Az első évadról volt olyan pillanatfelvétel, ami alátámaszthatta volna ezt, de nem egyszerűbb elhinni, hogy tényleg lezuhantak? Hiszen a szigeten lévők is láttak, már pedig a flashbackek és flash forwardek a szereplők által látott, átélt szubjektív valóságot mutatják - legalább is remélem.

süti beállítások módosítása