A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Hasznos netes szolgáltatások

hétfő, 2007. november 26. 23:13 Címkék: google vélemény teszt szakma

  • 2Prong.com - Easy, Disposable Email
    Azaz eldobható E-mail cím. Nagyszerű segítség, ha olyan helyre regisztrálsz, ahol nem szeretnéd megadni a valós címedet. A 2Prong automatikusan generál egy ideiglenes címet, amit azonnal használatba is lehet venni. Meg kell adni a regisztrációs felületen, ahol feltétlen kérik a megerősítést, és a 2Prong egyből mutatja, mi is érkezett.

  • Bugmenot.com - login with these free web passwords...
    Az előzővel hasonló kényelmetlenségeket lehet elkerülni, sőt érdemes először itt próbálkozni. Ez egy adatbázis, ahol a közösség rendelkezésére bocsátott felhasználónév és jelszó párosokat lehet találni. Ott jó, ahol regisztrációt kérnek, de annak semmi értelme. Mi is hozzáadhatunk belépési kódokat. Van Firefox kiegészítője!

  • Feed43 - Feed For Free
    Bármilyen oldalból RSS hírfolyamot generál, így nem kell folyton visszamenni, történt-e valami változás. Elég betölteni a címet az olvasóba, pl. a Google Readerbe, és máris kényelmesebb minden. Ennek segítségével készült a KTH RSS feed.

  • ChangeDetection - Know when any web page changes
    Funkciói a Feed43-hoz hasonlítanak, csak itt E-mailben érkezik értesítés, hogy valami megváltozott az oldalon. Hasznos tanszéki oldalak figyelésére! Ajánlott az RSS feedektől idegenkedőknek, viszont nem derül ki a levélből hogy mi változott, csak a tényt közli.

  • vixy.net - an online video conversion service
    A Youtube videókat menthetjük le a segítségével, közvetlen AVI vagy MOV formátumba, esetleg csak a hangot MP3-ba. Előnye, hogy egy kattintás az egész, nem a mi gépünk erőforrásait használja; hátránya a terheltség, néha többször kell próbálkozni a siker érdekében.

  • Dailymotion - Share Your Videos
    A Youtubehoz hasonló videómegosztó, annak hátrányai nélkül. Láthatóan gyorsabban tölt, a minősége is jobb - főleg mozgalmas jeleneteknél. Kevésbé pixeles és halk, mint a magyar Freevlog.

  • Privax - Protecting Your Online Privacy
    Elrejti személyazonosságunkat (IP címünket) a kíváncsiskódók elől. Majd harminc különböző webcímen használhatjuk a szolgáltatást, kiküszöbölvén, hogy név szerint ki tudják szűrni. Előnye, hogy a flash animációk linkjét is kicseréli, így segítve névtelen szörfölésünket. Hasznos olyan webhelyek látogatásánál, amiket - elvileg - csak egy bizonyos régióból tekinthetnénk meg - elkerülhető Orosz Péter ígyjárása Kínában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr684456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása