A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Az írósztrájkról

csütörtök, 2007. november 15. 13:53 Címkék: blog vélemény tv sorozat film lost közélet videó

November 5-e óta nem dolgoznak az amerikai WGA tagok, a forgatókönyvírók. Ennek hatására már most is ismétlések mennek az éjszakai sávban a napi esti showk helyett, valamint fogynak a sorozat- és filmtartalékok is. A Prison Break (Szökés) következő része január 14-én lesz, míg a 24 (Huszonnégy) nem indul a várt januári vasárnapon. Damon Lindelof azt írja, meglincselik a rajongók, ha még egy évet kellene a Lostra várniuk.

Eddig úgy gondoltam, a stúdiók beadják a derekukat, és engednek az írók (jogos) követelésének, de ennek már meg kellett volna történnie... Sokáig fog ám ez tartani! És fél év múlva már nem is lesz megfilmesíthető forgatókönyv, lehet hogy európai filmeket fognak Amerikában vetíteni?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr73229984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása