A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Déli torrenthírek

péntek, 2007. november 9. 12:42 Címkék: blog live kép közélet torrent szakma a blog

  • A nagyobb informatikai híroldalak, mint az IT.news és a HWSW, valamint az origo is írt a tegnap történtekről. A BSA és az ASVA sem nevezte magát egyértelműen felelősnek, a Nemzeti Nyomozó Iroda pedig nem válaszolt az origo megkeresésére.
  • A percekben törölt Keymaker blog egy személyt jelöl meg feljelentőként. Youtube-os videót, fotót, telefonszámot és msn címet is közzétettek.
  • A torrentek.hu blog két klippel kedveskedik látogatóinak...
  • A BIX forgalma a tegnapihoz hasonlóan tovább esik. Friss forgalmi statisztika mindig itt.
  • Ismeretlen okokból áll a SuperSubtitles szervere, ismertebb nevén a feliratok.hu. Hajnalban még minden rendben volt, a fórumban nincs jele komolyabb zavarnak.


Érdekes megfigyelni, hogy ki miként teszi közzé a leállított, ill. már/még működő torrentoldalak nevét. Többen habozás nélkül leírják, néhányan csillagoznak, van aki csak utal rá...

update 12:50: Megjelent az SG.hu által már nagyon várt - A BSA, ProART, ASVA és a MAHASZ diadalittas közleményekben egymás vállát veregetik majd - ASVA közlemény, olvasható a Webisztán update18 szekciójában vagy a GameStaron.

update 13:04: Itt van ez a Feree blog, és csak most esik le, hogy a fentebb említett Youtube videót is ilyen nevű feltöltő jegyzi. Tűzhöz közel álló forrás, úgy kezeljétek!

update 13:52: SuperSubtitles back online... Geo blogja mára zártkörű lett, több oldal nem frissült, szóval ahonnan lehet informálódni, az továbbra is a Webisztán, az asva.info és újabban a Feree blog.

A 1sttorrent nem megy, a legnagyobb magyar sorozatos oldal leállt, a tegnap említett Pirateday áll, de "Az oldal koszoni jol van.". A külföldi Demonoid.com is leállt! The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.

update 14:24: A bitgate szerint "It's working...". Valószínű, hogy az oldalak biztonsági megfontolásból álltak le. A 1sttorrent szellemesen köszönti látogatóit, és közli, hogy jól vannak. Nyitóoldaluk tartalma jobb oldalt látható, a fejlécben pedig We'll be back! áll.

update 15:37 off: Leglátogatottabb nap a mai, eddig 899 látogató. Az eddigi rekord június 6-án volt, 879 látogatóval. Az all-time elérések száma pedig 10 000 fölé kúszott.

update 17:53: A tegnapi BIX statisztika frissített változata: sárgával az eddigi mai forgalom.

Hallgassátok a Krónikát a Kossuth Rádión, 18 órától... Akár online.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr47223415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feree · http://blog.feree.hu 2007.11.10. 05:25:16

A youtube-os videót én töltöttem fel, de bajának semmi köze nincs a razziához, meg nekem se, szóval ez a keymaker hazudik, valamint a telszám ill msn cim nem bajáé :)

Ja és amúgy nekem is ma(tegnap) volt a rekordom látogatottságban :)

süti beállítások módosítása