A blogger

Harmadéves informatikus-hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Érdekli a fotózás, a trance és dance stílusú zene, valamint a filmek és sorozatok - nagyjából erről is szól blogja. E-mail

Add to Google

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Jano Labs. Make your own badge here.

Keresés

Friss olvasnivaló

Utolsó kommentek

Címkék

apple (11) a blog (12) blog (68) blogajánló (9) english (5) film (20) fotó (31) gödöllő (2) google (10) hellókarácsony (2) homár (16) időjárás (3) igo (4) iphone (3) iwiw (10) játék (3) jégeső (2) karib tenger 3 (2) kép (43) közélet (52) live (4) lost (6) macbook (4) pda (6) profi válaszol (7) reklám (9) shrek 3 (2) sorozat (9) subba (7) szakma (46) teszt (18) torrent (3) transformers (3) tv (14) vélemény (54) videó (22) zene (4) Címkefelhő

Feedek

Az élet Subba nélkül: egyhangú

hétfő, 2007. június 4. 23:26 Címkék: blog iwiw vélemény játék kép közélet videó subba

Néhány járókelő és szomszédban lakó biztos hülyének néz, mert kint ülök az erkélyen immár lassan három négy öt órája laptoppal az ölemben, kispárnán ülve és röhögök. Tudom, borzasztóan le vagyok maradva, ugyanis csak tegnap este éjjel találtam rá a Subbára. Türtőztetnem kellett magam, hogy ne kattanjak rá azonnal, mert az a vizsgám eredményét csúnyán befolyásolta volna, de sikerült. Mármint a vizsga és a türtőztetés egyaránt. Ma meg rabjává váltam. A Subbának. Hogy is tudtam élni nélküle?


Nem, nem vásárolok bulvárlapokat. Hányok tőlük. Eddig Béres Zooékkal hánytam együtt, ők már nem rádióznak, úgyhogy marad a Subba. Mondjuk azt nem értem, hogy miért fikázzák Zoo-t, amikor kvázi kolléga... Vagy fikáznak mindenkit, aki szembejön? Mindent értek. Amúgy nem ártott volna utánajárni, mert kiderült volna, hogy már lassan egy éve nincs rádióműsora. Hopsz, most jutottam el idáig. :)

Zárójel: 20:54 Lement a Nap. Fokozatosan gyúlnak ki a lámpák, kezd végre hűvösebb lenni. 21:06 Gyorsan besötétedett. Már alig látom a billentyűzet betűit. 21:22 Halszag van. Itt a Duna száz méterre, de akkoris. 21:39 Ja, már rég nincs halszag. 22:18 Elolvastam mindent április 1-ig visszamenőleg. Olyan jó 4 óra ment rá. Folyt. köv. Zárójel bezárva.

És akkor néhány gyöngyszem annak, aki hozzám hasonlóan még nem hallott a napi mocsokkal, bulvárszeméttel, magyar sztárokkal és viral videókkal foglalkozó blogról. De még mielőtt szemezgetnék: ez a Subba se jobb ám a Blikknél! Indulásukkor ugyanúgy bulvárhírekkel és bulvárszemlével kezdtek, aztán jöttek az addiktív netes játékok, majd a szánalmasan sz*r 18 éven felülieknek gyűjtések - az összes kellék, hogy az emberek beszéljenek róla. Mondjuk az Indextől nem is ritka a kisebb szenzációhajhászás, amolyan bulvár és vulgáris stílusban... Szóval valahogy így indultak. Ami így a legutóbbi két hónap termését átlapozva felmerült bennem, az a felnőtt tartalmak, és ott is a gyomorpróbáló tartalmak jelenléte. Jó, oké, ez kell a népnek, itt van például a Rettegés foka, és annak nagyszerű Népszabadságos cikke, de akkor is. Néha odapakolnak valami 18-as karikát, de mostanában le szokott maradni.

És akkor következzen a best of, csak amolyan távirati jelleggel: Előszöris van Subba Szív iWiW rovat meg az érettségi-tablós sorozat (1 2 3 4 5 +1). Kihagyhatatlan. Aztán van itt Il Ferro fi(r)ka máról, Günther replika szintén máról, Harry Potter, Fekete Pákó, fejesugrás a fürdőkádba, rendőrtenisz, nyári meló 1 és 2, Előd és Ákos, BKV sztorik és bérletcsere, Kiszel Tünde az Activityben és egy IQ bajnok csaj Verebesnél, Balatoni nyár-feeling videoklip és német srácok útibeszámolója, nyelvtanfolyam-országimázs és szótár, macskatakaró, A Ház válaszol, valamint Bob videoklipjei.

Külön említést érdemel a hajléktalan Mortal Kombat és a jelenet, ahol a csatornafedőt kapja le az ürge, a "tollas labda" top tíz, valamint az általam Extázis a köbön? Nem, a googolplexediken! címre keresztelt videók. Az utóbbi kifejezést ma találtam véletlenül, eddig csak egyszerűen végtelennek neveztem a végtelent.

Ennyi. Az erkélyrekiülős, netezős szeánszot meg majd megismétlem. Van még pár pótolnivaló hónapom így Subba-téren. Folyt. köv.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://janolabs.blog.hu/api/trackback/id/tr8092810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakusz 2007.06.04. 23:32:16

akkor még egy kis olvasnivaló oroszból, angolul www.englishrussia.com

Itt is vannak érdekes dolgok :D

süti beállítások módosítása